Projectleider - 24 tot 40 uur

Omschrijving

Wij zoeken een ervaren projectleider die net als wij gelooft dat communicatie mensen anders kan laten kijken én aan het denken kan zetten. Een fijne collega die onze projecten voor klanten en het team tot een gelukkig einde brengt.


Wie zoeken we?
Of het nu gaat om een campagne, de lancering van een nieuw merk, een toffe expo of strakke fotoshoot: van eerste klantcontact, offerte en inkoop tot oplevering en facturering ben jij de schakel tussen de klant en GH+O. Je stelt het projectteam samen, onderhoudt contact met klanten, denkt proactief mee en zorgt ervoor dat iedereen betrokken is en weet wat te doen. In ons team past een ervaren projectleider.

Vereisten

Waarom jij bij GH+O past

Bij GH+O zijn we nieuwsgierig. We willen zoveel mogelijk begrijpen, leren en meemaken. Al ruim 25 jaar dagen wij klanten uit om samen originele invalshoeken en nieuwe perspectieven te vinden. We prikkelen mensen om anders te kijken. Met communicatie die je iets nieuws leert, je blik verruimt of aan het denken zet. We gaan ‘aan’ van (maatschappelijk) complexe onderwerpen, inspirerende mensen en waardevol werk. Ons team bestaat uit 22 collega’s die overal vandaan komen: van Drogeham tot Den Haag. Maar je herkent ons allemaal aan een grote ontdekkings- en ontwikkeldrift, onze nieuwsgierige aard, open blik en onze wil om samen te werken


Dit bieden wij jou

 • Een contract van 24-40 uur, wat jij wilt! Heb je bijvoorbeeld ook freelance klussen? Die kun je prima combineren met je zelf in te delen werktijden bij GH+O.
 • Klanten en merken met grote ambities en een belangrijke rol in de samenleving. Zoals Alliantie Markermeerdijken, Nationale Raad Zwemveiligheid, Fonds voor Cultuurparticipatie, Agentschap Telecom, Dienst Justitiële Inrichtingen, Provincie Zuid-Holland, Unie van Waterschappen, Leiden City of Science, Gemeente Leiden, diverse mbo’s, hogescholen en theaters én andere organisaties die ertoe doen.
 • Een enthousiast, warm team dat gedreven werkt aan onze bureaukoers.
 • Een supertoffe werkplek in hartje Leiden, naast Bar Lokaal en café de Uyl.
 • Thuiswerken? Natúúrlijk. Maar we geloven ook dat elkaar regelmatig zien, projecten laat vliegen.
 • Een eigen transparant salarishuis, passend bij je rol en waarin je regelmatig stappen kunt maken.
 • Een organisatiemodel geïnspireerd op Holacracy: een platte structuur met alle ruimte voor ondernemerschap.
 • Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, inclusief 360 graden feedback en opleidingsbudget.
 • De mogelijkheid om andere rollen uit ons rollenboek te kiezen, passend bij jouw talent.
 • Een zomerbbq, een 3 oktober hutspotparty, een knus kerstdiner en onvergetelijke borrels.
 • Oh ja: een net zo toffe vestiging in Leeuwarden, waar je natuurlijk ook heel welkom bent!


Het sollicitatieproces

Enthousiast? Stuur een onuitwisbare indruk via onderstaande reactieknop. Of naar werkenbij@gho.nl. Eerst meer weten voordat je solliciteert? Neem contact op met onze collega Winneke: 06-41 68 53 39 en winneke@ghocommunicatie.nl  


Ons eerst beter leren kennen? Check ghocommunicatie.nl 

Wat voor werk maken wij? Wat is typisch GH+O? Wie zitten er in ons team? Je wilt vast antwoorden op dit soort vragen voordat je solliciteert. Logisch! Op ghocommunicatie.nl vind je veel informatie.